STØTT SUNDE INNEBANDYKLUBB

Det finnes mange måter å støtte klubben sin på. Perioden vi er inne i nå med covid 19 og stengte arrangement fører til tap av inntekter. Da er det viktig at klubben tenker litt alternativt i forsøk på å få inn penger i klubbkassen. En alternativ inntektskilde er å tilby kjøp av ulike produkter til våre medlemmer og supportere.

Sunde IBK har en egen klubbkolleksjon fra Craft som selges via vår samarbeidspartner Proffsport. Her får du klær med vår logo. Alt som handles for her gir en viss % i kick back til klubben, altså klubben tjener penger når en handel blir gjennomført. Med i denne kick back avtalen er også en rekke andre produkter levert av Newwave. Det er alt fra tekstiler, husholdningsartikler, elektronikk, interiør, gaver og mye mer. Vi har plukket ut noen varer vi tror og håper du vil like. Er det noe du finner i katalogen som vi ikke tilbyr i shoppen så si gjerne fra.

Videre tilbyr klubben også kjøp av kaffe samt sjokolade. Ved å legge julehandelen til nett i år bidrar en også til å hindre smitte i samfunnet.

Det er mulig å handle alle disse produkter året rundt.

Vi tillater oss å minne om den aller viktigste dugnaden og støtten, betale sin medlemskontingent til klubben selv om en ikke har lov å trene.

Vi håper dere ønsker å være med på å støtte opp om klubben i vårt hjerte.

Vi ønsker dere alle en fin og trygg førjulstid. På forhånd takk for støtten.

Under her finner dere ulike linker for handel:

(linken fungerer best i nettleser Chrome)

Her kan du kjøpe klubbtøy

Her kan du kjøpe sjokolade

Her kan du kjøpe kaffe

Kataloger på en rekke ulike produkter fra New Wave

Her kommer produkter du kan kjøpe produkter fra New Wave: Husk å skrive i kommentarfelt ved bestilling: SUNDE IBK

Vi minner også om at på Intersport Madla Amfi har våre medlemmer gode tilbud