Avgifter sesongen 2020/2021

13-17 år kr 600,- pr sesong

Fom 18 år kr 1 000,- pr sesong

Lisensavgift:
Nytt for kommende sesong er at alle må betale en lisens, også de som spiller i minirunde. Dette er fordi forbundet ønsker en kartlegging av hvor mange som faktisk spiller innebandy. Avgiften er kun en liten sats, men må være betalt sammen med medlemskapet i klubben. Lisens sendes ut fra NIF som egen faktura. Ta kontakt med klubben dersom denne ikke mottas.

Informasjon om lisensavgifter finner dere på linken her

Søskenrabatt:
Dersom du har flere barn som spiller i klubben under 18 år betales medlemskontingent for alle og treningsavgiften kun for et barn.

Vi har ordninger for å dekke alle avgifter, ta kontakt ved behov

Trenere / lagledere / oppmenn/verv i klubb (unntak klubbdommer) betaler kr 200,- i medlemskontingent og 50 % av treningsavgift dersom spiller

Barn av trenere / lagledere / oppmenn betaler kun medlemskontingent kr 200,-

Er du klubbdommer vil klubben dekke lisensen og treningsavgiften din. Du betaler kun kr 200 i medlemskap.

Levert avIdrettenOnline