Göteborg Cup 2019

Göteborg Cup 2019


Arrangør: Sunde Innebandyklubb
Påmeldingsfrist: 28.02.2019 22:30

Tid


Pris

Påmelding fra kr 1000,-

Da er det igjen duket for en ny og spennende klubbtur til Göteborg. De som kan være med er spillere fra 10 år og eldre. Dato for cupen denne gang er 30. mai til 2. juni 2019 (mulig avreise 29. mai). Torsdag 30. mai er Kristihimmelfart og fredagen er fridag på skolen (Kvernevik, Smiodden?)  

Forrige tur vi hadde var en flott opplevelse for alle og vi gleder oss til å reise igjen. Turen sist ble dekket med en stor pott fra klubbkassen. I år vil det ikke kunne bli dekket like mye. Vi vil oppfordre alle lag som skal reise ned om å allerede nå starte med dugnader som kan få inn penger til lagkassen. Klubben har funnet noen felles dugnader som vi kjører der pengene går personlig til den som som selger samt til fellespotten for å dekke utgifter for klubben. Men det finnes utallige måter å samle inn penger på så her er det bare å bruke fantasien. 

Hva koster det å reise?

Egenandelen blir på kr 2 000,- pr person (i fjor var den på kr 1 500). Dette dekker reise i felles bus, båt over til Strømstad, opphold på skolen med frokost og middag, inngang til Liseberg (merk kun inngang), lokal buss samt andre fordeler. Egenandelen må betales inn i sin helhet til klubben. Det er bindende påmelding ved at halve egenandelen betales inn til klubben innen påmeldingsfristen som er første gang satt til 31. januar 2019. 

Se ellers eget skriv om turen.


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.