Oppstart av trening

Postet av Sunde Innebandyklubb den 16. Jan 2022


Hei alle flotte sundebokkar 💛🖤


Da er det på pressekonferansen 13.01 kommet nye retningslinjer for idretten. Ikke de største lettelsene for de som trener innendørs men god nok grunn til at vi tenker vi kan åpne opp for treninger igjen. 


*Retningslinjer for barn og unge under 20 år:


-Anbefalt gruppestørrelse innendørs omtrent 20 personer eller etter klasse/kohort (trenere/støtteapparat regnes ikke blant de 20)

-Aktivitet innendørs kan gjennomføres med kontakt der det er nødvendig


(De som trener sammen/delt bane eks. g11/g13, må da ha veggen nede og ikke blande gruppene.)


*Voksne over 20 år:


Innendørs er det anbefalt maks 20 personer og 1 meters avstand. Ved intensiv trening bør det tilrettelegges for 2 meters avstand


(Idrettsrådet anbefaler at vi forholder oss til 1 meters avstand da intensiv trening er et definisjons spørsmål)


*Det er viktig at ingen går ut i hallen før foregående gruppe et ute (alle må slutte 5-10 min før for å rydde og komme seg ut). 


*Store ansamlinger i hallen må unngås. Foreldre bes vente utenfor i den grad det lar seg gjøre. 1 meter avstand og munnbind om det ikke lar seg gjøre. 


• Norges bandyforbund ber oss begrense bruk av garderober så mye som mulig. Trengsel og tett kontakt mellom personer i garderober skal unngås.  

• Vi ber derfor om at spillerne stiller til trening ferdig skiftet. Da venter spillerne til forrige gruppe har gått ut av hallen før de går inn. 


Retningslinjene gjelder i første omgang i 14 dager, og kan endres på kort varsel. 


Velkommen til trening!🏑🥅 Blir fantastisk å se dere igjen- men husk også de vanlige smittevernsregler; ta ansvar og hold deg hjemme om du ikke er helt frisk!😷


Mvh styret💛🖤


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.