OBS: NY DATO! Halloweenfeiring i Kvernevikhallen fra 1. klasse til 18 år

Postet av Sunde Innebandyklubb den 1. Okt 2018

Grunnet et håndballarrangement som skal være i hallen den planlagte fredagen må vi utsette Halloween til fredagen etter, altså den 2. november!

Fredag 2. november kl 19.00 åpner vi opp dørene for en ny spennende Halloweenfeiring. Alle fra 1. klasse og opp til og med 18 år er velkommen hele kvelden. Tør du møte opp? Kle deg ut og ta med venner på en mørk og skummel aften.

Vi oppfordrer foreldre til å følge de minste barna. Det er lov å kjøpe seg en kaffe å sitte ned i hallen å være tilstede dersom ditt barn skulle behøve deg der og da. Vi har god plass på tribunen og inne i hallen for å delta i lek og aktivitet.

Vi har behov også for økt antall vakter denne kvelden grunnet mange flere barn som kommer. Har du anledning og lyst til å være vakt eller har lyst å hjelpe til med å pynte hallen før åpning? Ta kontakt med klubben. Husk at dette må være et sammarbeid mellom foreldre og klubb dersom vi skal klare å fortsette denne gøyale tradisjonen vi nå har fått med en flott Halloweenferieng i hallen. Folk utenfor skal si;

"I Kverenvik, der får de det til"

Vi gleder oss!

For informasjon om åpen hall trykk her 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.