Åpen Hall sesongen 2018/2019: Blir du med på årets viktigste dugnad?

Postet av Sunde Innebandyklubb den 30. Jun 2018

Åpen Hall Kvernevik


Åpen Hall er et tilbud for barn og unge fra 3. klasse og opp til 10. klasse. Hallen åpens opp på fredagskvelden kl. 19.00 og er åpen til kl. 22.00. Her kan barn og unge komme å leke, drive med idrett, være med venner og føle seg trygge.  I Åpen Hall er det mange ulike aktiviteter en kan finne på. Det er innebandy, fotball, basket, håndball, hoppe på tjukkas, danse og mye mer. Det er åpen kiosk hvor en kan få kjøp noe å spise/drikke til reduserte priser. 

Tilbudet driftes av Sunde Innebandyklubb i regi av Stavanger kommune og er ment som et forebyggende tiltak. Klubben jobber dugnad for å kunne ha dette tilbudet i bydelen. Klubbens medlemmer vil i løpet av en sesong måtte jobbe en eller to vakter her. En vakt går fra kl 18.30 og ut kvelden til ca kl 22.00. Det vil alltid være minst 4 voksne personer på vakt en kveld. Vaktene passer på at alle har det bra.

De som benytter seg av dette tilbudet har det veldig gøy. Det er mange innom i løpet av en kveld. Brukerne kan selv påvirke hvordan de ønsker at innholdet av disse kvelden skal være og komme med forslag. Det er mye en kan finne på som å ha ulike temakvelder med Halloween, juleverksted, spillekveld, ulike turneringer osv.

Vi håper at vi kan behold dette tilbudet i lang tid fremover, men da er vi helt avhengige av hjelp fra dere. Åpen hall må ha en Komité som kan drifte tilbudet.  Komiteen er et bindeledd mellom styre og medlemmene. De tar seg av fordeling av vakter, lager innhold til årshjulet og sørger for at driften holdes i gang. Disse personene behøver ikke være medlem av klubben.

Kommende sesong står klubben uten en Åpen hall komite. Er du den vi ønsker med på laget? Bryr du deg om barn/unge i nærmiljøet? Ønsker du å påvirke driften av dette tilbudet? Ta kontakt med klubben. Som sagt, uten deres hjelp har vi ikke noe tilbud til deres barn heller.

Hilsen Sunde IBK/styre


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.