Vi lanserer ny og spennende samarbeidsavtale med Flügger farve!

Postet av Sunde Innebandyklubb den 25. Jan 2021

Sunde IBK har inngått en samarbeidsavtale med Flügger farve. Flügger farve er en faghandel innen maling, tapet og utstyr. Flügger Andelen innebærer at alle våre medlemmer med familie, venner og støttepersoner som heier på oss kan bruke klubbens rabattkode ved kjøp av produkter på Flügger farve. Du som kjøper får minst 20 % rabatt på kjøpet, og klubben blir tilflytt minst 5 % støtte beregnet på ditt kjøp! Dette er med å bidra til at klubben kan få inn litt midler som igjen kan brukes på aktivitet for barn og unge. Kjøpet kan enten gjøres på nett eller i butikk. For en fullstendig oversikt over produkter og butikker, gå inn på hjemmesiden til Flügger farve.

Rabattkode for Sunde IBK: FA896653

Ved kjøp i butikk: Opplys betjening om Flügger Andelen for Sunde IBK

Vi håper du vil benytte deg av dette tilbudet og støtte klubben vår! 

På forhånd takk.0 Kommentar

ℹStans i trening

Postet av Sunde Innebandyklubb den 3. Jan 2021

Hei kjære bandy venner🏑🥅 Etter dagens pressekonferanse og nye restriksjoner og råd fra regjeringen, velger vi å avlyse alle treninger innendørs fra dags dato og foreløpig frem t.o.m 18.januar. Vi oppfordrer alle til gode økter med egentrening utendørs, samtidig som vi er med på den viktige jobben med å begrense smittespredning. Ta vare på hverandre, så snakkes vi forhåpentligvis i hallen igjen snart😊💛🖤


0 Kommentar

ℹNye smittevernregler

Postet av Sunde Innebandyklubb den 2. Jan 2021

Godt nytt år kjære bandy venner💛🖤

Stavanger kommune har grunnet økende smitte i regionen, kommet med nye smittevernregler gjeldende fra 31.12.20. Dette innebærer blant annet at voksne spillere fra og med 20 år ikke kan trene med samlinger på mer enn 10 personer. Det er også forbudt med alle typer arrangementer- inkludert kamper- for alle aldersgrupper. Disse restriksjonene gjelder foreløpig frem til 22.januar 2021. 

Les gjerne link for utfyllende informasjon og fullstendig liste over restriksjoner. 

https://www.stavanger.kommune.no/nyheter/skremmende-smitteutvikling--innforer-strengere-regler/0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline