Åpen hall avlyst inntil videre!

Postet av Sunde Innebandyklubb den 1. Des 2021
Åpen hall avlyst inntil videre!😷

På bakgrunn av det lokale påbudet om munnbind til de over 12 år (kollektivtransport, butikker, kjøpesenter) har vi tatt en beslutning om å avvente åpen hall inntil videre. Det blir vanskelig for ungdommen vår å holde avstand og vanskelig å forebygge smittespredning. Vi i Sunde IBK tar smittevern på alvor og bidrar der vi kan til å holde smittetrykket nede. Vi vurderer dette fortløpende og kommer sterkt tilbake💛🖤
Gratis treningsavgift for alle våre medlemmer ut sesongen 2021/2022

Postet av Sunde Innebandyklubb den 6. Okt 2021

Endelig har idretten åpnet opp for fullt, og vi er i gang med både barne og ungdom/voksen aktivitet. Dette ønsker vi i Sunde IBK å markere ved å gi noe tilbake til alle dere som har holdt ut gjennom denne vanskelige covid tiden. Vi ønsker at alle som har lyst skal få trene, barn som voksne.

Vår klubb har merket ringvirkninger av covid nedstenging nokså hardt. Vi har dessverre mistet en del av våre faste medlemmer i denne perioden. Det er ikke så lett å motivere seg når det i lang tid ikke har vært gjennomført de faste aktiviteter vi jobber mot, som det å spille kamper blant annet. Det har vi full forståelse for. Det er lett å glemme hvor kjekt det er å drive med idrett, hvor sosialt og hvor bra det er å høre til et fellesskap.

Vi i Sunde IBK har troen på at ved igjen å fokusere på det å ha det gøy og sosialt på trening, fokusere på å bygge lagfølelse og skape tilhørighet er med på å øke motivasjonen til at flere vil finne veien tilbake til idretten, samt at mange nye ønsker å hive seg på. Vi har satt av en god sum av klubbkassen til sosiale formål til alle lag denne sesongen. Vi vil ha ekstra fokus på at alle skal med.

Det er med glede vi kan informere at styret i klubben har vedtatt at samtlige medlemmer, gamle som nye, skal få slippe å betale treningsavgift ut hele sesongen 2021/2022. Vi har lavterskel for å bli med, det vil si at har du aldri tatt i en innebandykølle er ikke det noen hindring for å bli med. Vi har god plass til alle som ønsker å være med, enten du går i barnehagen eller er godt voksen, vi har et treningstilbud til alle.

Vi har også anledning å dekke alle utgifter ved behov, som medlemskontingent, lisens, kostnad ved kjøp av utstyr som alt fra sko, tøy, kølle, briller, drikkeflaske mm. Å være medlem hos oss koster kun kr 200 (følger kalenderår).

Sunde IBK vil med dette ønske alle velkommen #tilbaketilidretten

Håper vi ses!

Hilsen klubben.

www.sundeibk.noBli klar til sesongstart - sikre deg supportermunnbind nå

Postet av Sunde Innebandyklubb den 22. Apr 2021

Vi har fortsatt noen munnbind på lager. Sikre deg et i dag så er du klar til å heie Sundebukkene frem i den viktigste sesongen noensinne. "Tilbake til idretten"! 

A-laget spiller sin første kamp borte allerde onsdag 29.09.2021 mot Sola, mens vårt B-lag herrer spiller på hjemmebane lørdag 2. oktober! Gutter 19 åpner mot Sandnes og Hommersåk søndag 3. oktober i Sørbøhallen.

Munnbindet er laget i neopren, det er vaskbart og koster kun kr 50 pr stk. 

Du får kjøpt det i kiosken eller ta kontakt med klubben.

Vi takker for at du valgte å støtte klubben vår og samtidig bidrar til at vi alle holder oss friske! 

 Vipps nr: 106889

Vi lanserer ny og spennende samarbeidsavtale med Flügger farve!

Postet av Sunde Innebandyklubb den 25. Jan 2021

Sunde IBK har inngått en samarbeidsavtale med Flügger farve. Flügger farve er en faghandel innen maling, tapet og utstyr. Flügger Andelen innebærer at alle våre medlemmer med familie, venner og støttepersoner som heier på oss kan bruke klubbens rabattkode ved kjøp av produkter på Flügger farve. Du som kjøper får minst 20 % rabatt på kjøpet, og klubben blir tilflytt minst 5 % støtte beregnet på ditt kjøp! Dette er med å bidra til at klubben kan få inn litt midler som igjen kan brukes på aktivitet for barn og unge. Kjøpet kan enten gjøres på nett eller i butikk. For en fullstendig oversikt over produkter og butikker, gå inn på hjemmesiden til Flügger farve.

Rabattkode for Sunde IBK: FA896653

Ved kjøp i butikk: Opplys betjening om Flügger Andelen for Sunde IBK

Vi håper du vil benytte deg av dette tilbudet og støtte klubben vår! 

På forhånd takk.
ℹStans i trening

Postet av Sunde Innebandyklubb den 3. Jan 2021

Hei kjære bandy venner🏑🥅 Etter dagens pressekonferanse og nye restriksjoner og råd fra regjeringen, velger vi å avlyse alle treninger innendørs fra dags dato og foreløpig frem t.o.m 18.januar. Vi oppfordrer alle til gode økter med egentrening utendørs, samtidig som vi er med på den viktige jobben med å begrense smittespredning. Ta vare på hverandre, så snakkes vi forhåpentligvis i hallen igjen snart😊💛🖤ℹNye smittevernregler

Postet av Sunde Innebandyklubb den 2. Jan 2021

Godt nytt år kjære bandy venner💛🖤

Stavanger kommune har grunnet økende smitte i regionen, kommet med nye smittevernregler gjeldende fra 31.12.20. Dette innebærer blant annet at voksne spillere fra og med 20 år ikke kan trene med samlinger på mer enn 10 personer. Det er også forbudt med alle typer arrangementer- inkludert kamper- for alle aldersgrupper. Disse restriksjonene gjelder foreløpig frem til 22.januar 2021. 

Les gjerne link for utfyllende informasjon og fullstendig liste over restriksjoner. 

https://www.stavanger.kommune.no/nyheter/skremmende-smitteutvikling--innforer-strengere-regler/