Er du den vi leter etter?

Postet av Sunde Innebandyklubb den 16. Sep 2020

Sunde IBK søker etter en ny engasjert, motivert og interessert person som kunne tenke seg å jobbe for klubben i vårt hjerte. Vi ønsker å ha personer som gjenspeiler hele klubben i styret, spesielt noen som kan representere de minste gruppene. Vi har varierte og kjekke oppgaver. Vi er opptatt av at det skal være gøy og sosialt. Du får være med å påvirke og styre klubben i retningen du brenner for. Vi har møter en gang i måneden. Kunne dette være noe for deg? Ta da kontakt med styreleder Mona Olsen Skoglund, eller et annet styremedlem for en helt uforpliktende prat :) 

Sammen gjør vi forskjell. Bli med på laget!

Hisen styret.Pålagt registrering av oppmøte i hallen vår

Postet av Sunde Innebandyklubb den 7. Sep 2020

Klubben er pålagt å registrere alle som er i hallen til enhver tid. Det skal være lett å kontakte dere dersom det skulle oppstå en smittesituasjon. Vi har utarbeidet en egen QR-kode for dette formål. Scan koden og du kommer rett inn i et registreringsskjema. Enkelt og greit. Denne vil henge i hallen. Link til skjema finnes herKjekt å være i gang med trening!

Postet av Sunde Innebandyklubb den 3. Sep 2020

Da er vi godt i gang med trening for alle opp til og med 19 år. Damelaget har også startet med trening og alle lag ivaretar smittevernregler under trening. Vi har et tilbud som passer alle. Har du lyst til å prøve er det bare å komme innom hallen når din aktuelle gruppe trener. Husk god håndhygiene, sprite hender når du kommer inn og voksne skal holde 1 m avstand. Har du spørsmål eller lurer på noe kan du bare ta kontakt med en av oss i hallen så hjelper vi deg, eller sende oss en e-post eller ringe, kontaktinformasjon finner du her. Vi har utstyr. Bare å ta med innesko og vannflaske, helst fylle den med vann hjemme. Du kan også stikke innom for en uforpliktende prat. Vi håper vi ses! Åpen hall holder stengt!

Postet av Sunde Innebandyklubb den 11. Mar 2020

Vi har besluttet å avlyse åpen hall f.o.m fredag 13.mars og inntil videre. Dette grunnet situasjonen med korona viruset. 

Vi kommer med informasjon fortløpende om/når situasjonen endrer seg. 

Inntil videre; ta vare på hverandre og kos dere med familien og fredagstacoen hjemme😊Årsmøte 2019

Postet av Sunde Innebandyklubb den 2. Mar 2020

Hei,

Da kan dere finne saksdokumenter her

Hilsen styretInnkalling til årsmøte i Sunde Innebandyklubb 2019

Postet av Sunde Innebandyklubb den 21. Jan 2020

Til medlemmene i Sunde Innebandyklubb

Stavanger, 21. januar 2020

Innkalling til årsmøte i Sunde Innebandyklubb 2019

Styret innkaller herved til årsmøte i Sunde Innebandyklubb.

Årsmøtet avholdes mandag 9. mars 2020 kl. 20.00 i Kvernevikhallen.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 24.02.2020 til mona.idrett@gmail.com

Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på klubbens hjemmeside www.sundeibk.no

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sunde Innebandyklubb i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til klubben. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Sunde Innebandyklubb`s lov. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Mona Olsen Skoglund kontaktes på e-post: mona.idrett@gmail.com


Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

styret  Kurs i LIVE føring onsdag 15.01.2020

Postet av Sunde Innebandyklubb den 14. Jan 2020

Onsdag 15.01.2020 kl 17.30 i Kvernevik Svømmehall vil det være et kurs i føring av LIVE. Det er viktig at alle som skal sitte vakt i helgen forsøker så godt de kan å komme på dette kurset. Har du ytterligere spørsmål  så ta kontakt med Philip Manum

Det ligger også viktig og nyttig informasjon her

Vi gleder oss til en kjekk helg!

Hilsen styret.Åpen hall

Postet av Sunde Innebandyklubb den 10. Jan 2020

Første åpen hall dette året blir 24.januar. 

5.klasse og oppover er velkommen fra kl.19:00.