Årets siste Åpen hall!

Postet av Sunde Innebandyklubb den 12. Des 2018

Hei,

Fredag 14. desember er siste åpen hall før jul. Vi skal ha et lite juleverksted foruten de vanlige aktivitetene. Vi håper du vil komme.

For å se datoer for åpen hall neste år gå inn HER

Du kan også se hvem som skal ha vakter de aktuelle dagene.

Vi ses!
Dugnad for klubbtur Göteborg 2019

Postet av Sunde Innebandyklubb den 15. Nov 2018

Hei,

Sunde IBK reiser til Göteborg i mai/juni 2019 for å spille turnering og skape mange gode minner. Å dra på tur er ikke gratis. Klubben dekker en del av potten, men egenandel for alle som skal på tur må betales. Klubben har delt ut dugnad hvor barna  kan tjene inn litt penger for å dekke blant annet egenadelen sin. 

Har du lyst å støtte oss? Ta kontakt med en du kjenner som spiller for å kjøpe noen produkter. Har du lyst å støtte men kjenner ikke noen spillere? Da kan du kontakte Tom Kvæstad.

Vi takker for støtten og ønsker dere en fin dag.

Hilsen alle i Sunde IBK.Vi ønsker flere sponsorer med på laget

Postet av Sunde Innebandyklubb den 7. Nov 2018

Hei alle medlemmer av Sunde Innebandyklubb. Vi som klubb har behov for deres hjelp. Klubben som dere vet driftes av frivillige og på dugnad. Men det er ikke gratis å drive dette arbeid. Det koster penger å drive med idrett, det være seg alt fra drakter, utstyr, påmeldingavgifter for alle lag fra minirunder og opp til seniorer.Turer. Det er dommerpenger, innkjøp av kioskmateriale, åpen hall mm. Vi har tilskudd for avslutninger for alle lag, vi har samlinger for de med verv i klubben, påkoster kurs og utdanning. Vi har et styre som jobber mange timer gratis dugnad for at Sunde IBK skal bli en så god klubb som mulig for alle dere og alle som ønsker å bli medlemmer. Vi som klubb ønsker å skaffe oss sponsorer som kan være med å støtte opp om det arbeidet vi gjør for barn og unge i vår bydel. Klubben har utarbeidet et skriv som kan deles ut til aktuelle aktører. Vi håper dere medlemmer kan hjelpe klubben med å sende ut dette til de dere kan tenke det er aktuelt for. Vi takker for hjelpen. Hilsen oss i Sunde IBK"

Foreldrebandy Sunde IBK

Postet av Sunde Innebandyklubb den 5. Okt 2018

Hei!

Viste du at i Sunde IBK har vi egen  trening for alle foreldre som har barn i klubben? Hver fredag møtes vi for å spille litt og lar praten og latteren gå sin gang. Det er sosialt og gøy! Bli med oss da vel. Det er plass til mange fler! Tilbudet er gratis og uforpliktende. Køller å låne har vi og. Så kom å opplev hva barna syns er så gøy, spille innebandy! En perfekt avslutning på en travel arbeidsuke og en herlig start på helgen 😁

Fredager kl 16.30-18.00 i Kvernevikhallen. 

Hilsen alle foreldre 👍Høstferie uke 41

Postet av Sunde Innebandyklubb den 3. Okt 2018

Hei,

Da har høsten meldt sin ankomst med det som hører til av vær og vind.

Alle lag foruten G12/14 tar høstferie neste uke (de trener tirsdag kun)

Vi ønsker dere en fin og avslappende uke så ses vi igjen i uke 42.

NB, Åpen hall har også høstferie fra og med fredag 5. oktober. Neste åpen hall er fredag 19. oktober.

God ferie!OBS: NY DATO! Halloweenfeiring i Kvernevikhallen fra 1. klasse til 18 år

Postet av Sunde Innebandyklubb den 1. Okt 2018

Grunnet et håndballarrangement som skal være i hallen den planlagte fredagen må vi utsette Halloween til fredagen etter, altså den 2. november!

Fredag 2. november kl 19.00 åpner vi opp dørene for en ny spennende Halloweenfeiring. Alle fra 1. klasse og opp til og med 18 år er velkommen hele kvelden. Tør du møte opp? Kle deg ut og ta med venner på en mørk og skummel aften.

Vi oppfordrer foreldre til å følge de minste barna. Det er lov å kjøpe seg en kaffe å sitte ned i hallen å være tilstede dersom ditt barn skulle behøve deg der og da. Vi har god plass på tribunen og inne i hallen for å delta i lek og aktivitet.

Vi har behov også for økt antall vakter denne kvelden grunnet mange flere barn som kommer. Har du anledning og lyst til å være vakt eller har lyst å hjelpe til med å pynte hallen før åpning? Ta kontakt med klubben. Husk at dette må være et sammarbeid mellom foreldre og klubb dersom vi skal klare å fortsette denne gøyale tradisjonen vi nå har fått med en flott Halloweenferieng i hallen. Folk utenfor skal si;

"I Kverenvik, der får de det til"

Vi gleder oss!

For informasjon om åpen hall trykk her Åpen hall - oppdatert informasjon om bruken

Postet av Sunde Innebandyklubb den 24. Sep 2018

Hei,

Vi forstår det er mye frustrasjoner ut å går vedrørende åpen hall tilbudet som denne sesongen har en annen målgruppe en det som har vært praktisert tidligere. Tilbudet er som dere vet gitt til klubben av kommunen og Idrettsrådet. De har gitt oss klare retningslnjer som vi må føle, ellers risikerer vi å miste hele tilbudet. Som nevnt tidliger er dette et proaktivt tilbud som er rettet mot ungdommer og skal være med å forebygge uønsket aktivitet som kan oppstå. Vi ber om forståelse for dette og ønsker at det ved ytterligere spørsmål som går på brukere av tilbudet tar dette opp direkte med Idrettsrådet i Stavanger eller Stavanger kommune.

Når det gjelder temakvelder i åpen hall som Halloween og Juleverksted så åpnes hallen for alle barn fra 1. klasse og opp. Datoer for dette finner dere HER

For mer informasjon om Åpen hall les HER

Kontakpersoner for åpen hall finner dere HER

Vi minner også om at dette driftes på dugnad. Klubben gjør så godt vi kan for å få til et så bra tilbud som mulig for den rette målgruppa.

Hilsen Sunde IBK/styre

Her er hva Idrettsrådet sier:

"Beskrivelse at Åpen Hall:

Åpen hall er et tiltak hvor en idrettshall blir åpnet for ungdom på kveldstid og/eller helger. Dette skal være et lavterskeltilbud, der det legges til rette for at deltakerne selv kan velge hva de ønsker av fysisk aktivitet. Ungdom bør trekkes inn i planleggingen av ÅH, og så langt det er mulig, ha arbeidsoppgaver knyttet til gjennomføring av tiltaket. Tilbudet skal være gratis.

Åpen hall er et preventivt tilbud som skal rette seg til  ungdom, med nedre aldersgrense på 13 år. Idrettsrådet Stavanger bevilger tilskudd etter vedtatte satser for ÅH, med klare kriterier og retningslinjer til det idrettslaget som påtar seg jobben."Åpen Hall Kvernevik - Retningslinjer

Postet av Sunde Innebandyklubb den 20. Sep 2018

Hei,

Her er retningslinjer for Åpen Hall. Vi ber alle brukerer/foresatte lese gjennom og følge opp dette hjemme. Det vil også bli utarbeidet et eget skriv som vi håper blir publisert på skolenes hjemmesider.

Retningslinjer:

5.-6. klasse kan være i hallen mellom kl 19.00-20.30, mens 7. klasse til 18 år kan være frem til stenging kl 22.00.  Vi ber om at dette respekteres av alle.

Vi minner om at alle verdisaker og eiendeler tas med på egen risk. Det er ikke vakthold på dette i hallen. Best å kun ta med det du kan ha i lommene.

Kiosken har vips eller kontanter. Det jobbes med en løsning for bankkort.

Mat tas ikke med på tribune eller inn i hallen.

Vi har nulltolleranse for all bruk av rusmidler. All uønsket adferd fører til bortvisning av hallen og hallens område. Normal folkeskikk gjelder også her.

Alle skal føle seg trygge og velkommen i åpen hall.

For mer informasjon om hva Åpen Hall er les HERIdrett for kvinner med minoritetsbakgrunn - spre glede

Postet av Sunde Innebandyklubb den 12. Sep 2018

Sunde Innebandyklubb starter opp «idrett for kvinner med minoritetsbakgrunn». Formålet er å nå frem til den gruppen av samfunnet som ofte ikke er representert i idretten. Målet er gjennom idrett å kunne spre glede og motivasjon til å selv ta initiativ til å bli med i lokale idrettsgrener eller andre organisasjoner som hører til. Tilbudet er et lavterskel tilbud og er gratis å delta på. 

Treninger foregår i gymsalen på Kvernevik skole onsdager fra kl 18.30-20.00. Alle innenfor målgruppen er velkommen. Ansvarlig for prosjektet i Sunde IBK er Mona Olsen. 

Har du spørsmål kan du enten ringe Mona eller sende melding på tel 918 74 982 eller sende e-post mona.idrett@gmail.com eller gå inn på klubbens hjemmeside www.suneibk.no og bruke vårt kontaktskjema der.

Oppstart er uke 38.

Treningstider

Kontakter

Kontaktskjema

Vi gleder oss til å se deg, velkommen!Åpen Hall oppstart fredag 7. september

Postet av Sunde Innebandyklubb den 5. Sep 2018

Hei alle barn,

Da kan vi endelig ønske dere velkommen tilbake til Åpen Hall! Fredag 7. september åpner vi dørene kl 19.00. Tilbudet er for barn fra 3.-10. klasse. Her kan barna leke og være i aktivitet, de kan også slappe av å spille spill. For å lese mer om hva dette tilbudet er vennligst les her

Ansvarlige for Åpen Hall i år er Roger Svendsen og Stian Frøland. De er to fedre som er engasjerte og ønsker å bidra med dette tilbudet i lokalmiljøet. En stor takk til dere to! 

Det er en spennede sesong i møte med mange god innslag. For å følge med på hva som skjer så må dere inn å lese under siden datoer for åpen hall.

Vi gleder oss til mange kjekke fredager fremover.

Hilsen Åpen Hall komite og styre.Medlemsavgifter sesongen 2018/2019

Postet av Sunde Innebandyklubb den 31. Aug 2018

Hei,

Det sendes i disse dager ut faktura for medlemsavgift og en for treningsavgift. Nytt av året er at treningavgiften deles i to faktura, en som kommer nå ved oppstart og en som kommer på nyåret.
HER kan du se hva det koster å være medlem i klubben.
Ønsker du å melde deg inn? Da kan du lett gjøre det HER. Vi har også søskenrabatter.

For det tilfelle du ikke lenger er et aktivt medlem så fint om du gir oss en tilbakemelding på det.

Vi ønsker alle gamle og nye medlemmer lykke til i sesonge som kommer.

For treningstider ser HER

For kontaktinformasjon se HER

VI SES!Oppstart for minilagene uke 35

Postet av Sunde Innebandyklubb den 26. Aug 2018

Hei

Denne uken starter vi med treningen for alle de minste lagene, fra barnehagen til 6. klasse. Vi deler inn i Micro som er de aller minste og opp til 2. klasse. Mini er fra 3-4 klasse og Lille fra 5-6 klasse. Det er rene jentelag i alle disse klassene dersom det er et ønske. Alle kan komme å prøve gratis og utstyr kan lånes.

For treningstider se HER

For kontaktpersoner til alle lag, se HER


VI SES!

Velkommen til felles treningshelg med Sunde IBK

Postet av Sunde Innebandyklubb den 24. Aug 2018

Hei alle sammen.

Vi kan igjen glede dere med å ha en felles treningshelg for alle medlemmer i Sunde IBK fra G12 og opp til senior. Dette skal avholdes søndag 2. september i Kvernevikhallen. Ansvarlige trenere for økter er Robert og Rune. Sigve som er klubbens keepertrener vil også komme å drille klubbens keepre.

Håper flest mulig vil komme. Vi kommer tilbake med mer informasjon om tider når alt er klart.

VI SES!

Hilsen klubben.Velkommen til kick off 2018/2019 torsdag 23.08.18

Postet av Sunde Innebandyklubb den 22. Aug 2018

Hei,

I morgen braker det løs. KL 17.00 samles vi i hallen for åpning av ny sesong. Det blir gratis grill til alle medlemmer og familie. Det blir salg av lodd og vi har nyåpning av kiosken vår. Proffsport kommer med gode tilbud på klubbtøy. Det blir anleding å spille i hallen både for nye og gamle spillere.

For mer info ser her


Vel møtt, VI SES!Treningstider 2018/2019

Postet av Sunde Innebandyklubb den 21. Aug 2018

Hei,

Da starter vi opp i dag. Vennligst gå inn HER for oppdaterte treningstider. Har du spørsmål omkring ditt lag? Ta kontakt med ledere HER

VI SES!Oppstart sesongen 2018/2019

Postet av Sunde Innebandyklubb den 10. Aug 2018

Hei alle spillere,

Da har vi følgende oppstart for den kommende sesong:

Uke 34:

G12

G14

G16

G20/herrer

J13/19

Damelag

Uke 35:

Micro

Mini

Lille

For treningstider se her

Vi SES!Lisens for sesongen 2018/2019

Postet av Sunde Innebandyklubb den 8. Aug 2018

Det sendes ut i disse dager lisenser til alle spillere. Har du ikke mottatt den i løpet av kort tid så ta kontakt med klubben din. Husk at uten lisens er du ikke forsikret eller får spille kamper. Lisensen er gyldig sammen med betalt medlemskontigent fra klubben for gjeldende sesong.

Les mer om lisenser her

Priser for 2018/2019 finner du herKlubbkveld Innebandylive og TA

Postet av Sunde Innebandyklubb den 7. Aug 2018

Vi oppfordrer alle med verv i klubben(e) å delta på dette møtet. Det er en del nytt å sette seg inn i til kommende sesong, så her er det bare å melde seg på.


"Sørvest Bandyregion inviterer til Klubbkveld i alle våre soner med opplæring av nytt elektronisk kampskjema (InnebandyLIVE), MinBandy App, kampsenter (TA) og ny nettside.

I forbindelse med overgang til nye datasystemer, inviterer vi til Klubbkveld med fokus på opplæring og innføring av disse systemene. Vi oppfordrer klubber til å sende mange representanter her, slik at flere i klubbene har kjennskap til disse systemene og får en god innføring slik at de videre kan gi opplæring internt i sin klubb. Lagledere, trenere, klubbleder og personer som skal sitte i sekretariatet er sentrale personer som bør delta på denne kvelden. Dommere må også stille på denne kvelden."

Les mer om dette HERGod sommer til alle medlemmer og venner!

Postet av Sunde Innebandyklubb den 30. Jul 2018

Hei alle sammen.

Vi håper dere koser dere i det gode været og slapper av og lader batterier. Det er viktig å være sammen med familie og gode venner så mye man kan nå før hverdagen setter inn igjen. Det er en travel og gøy høst vi har i møte med mange kjekke treninger og kamper.

Vi vil høre fra dere hvor dere har vært og hva dere har gjort. Legg gjerne ut et bilde på instagram med #sunde ibk.

Fortsatt god sommer til dere alle. Velkommen til hallen til kikc off 2018/2019 torsdag 23. augsust!

Hilsen klubben.Åpen Hall sesongen 2018/2019: Blir du med på årets viktigste dugnad?

Postet av Sunde Innebandyklubb den 30. Jun 2018

Åpen Hall Kvernevik


Åpen Hall er et tilbud for barn og unge fra 3. klasse og opp til 10. klasse. Hallen åpens opp på fredagskvelden kl. 19.00 og er åpen til kl. 22.00. Her kan barn og unge komme å leke, drive med idrett, være med venner og føle seg trygge.  I Åpen Hall er det mange ulike aktiviteter en kan finne på. Det er innebandy, fotball, basket, håndball, hoppe på tjukkas, danse og mye mer. Det er åpen kiosk hvor en kan få kjøp noe å spise/drikke til reduserte priser. 

Tilbudet driftes av Sunde Innebandyklubb i regi av Stavanger kommune og er ment som et forebyggende tiltak. Klubben jobber dugnad for å kunne ha dette tilbudet i bydelen. Klubbens medlemmer vil i løpet av en sesong måtte jobbe en eller to vakter her. En vakt går fra kl 18.30 og ut kvelden til ca kl 22.00. Det vil alltid være minst 4 voksne personer på vakt en kveld. Vaktene passer på at alle har det bra.

De som benytter seg av dette tilbudet har det veldig gøy. Det er mange innom i løpet av en kveld. Brukerne kan selv påvirke hvordan de ønsker at innholdet av disse kvelden skal være og komme med forslag. Det er mye en kan finne på som å ha ulike temakvelder med Halloween, juleverksted, spillekveld, ulike turneringer osv.

Vi håper at vi kan behold dette tilbudet i lang tid fremover, men da er vi helt avhengige av hjelp fra dere. Åpen hall må ha en Komité som kan drifte tilbudet.  Komiteen er et bindeledd mellom styre og medlemmene. De tar seg av fordeling av vakter, lager innhold til årshjulet og sørger for at driften holdes i gang. Disse personene behøver ikke være medlem av klubben.

Kommende sesong står klubben uten en Åpen hall komite. Er du den vi ønsker med på laget? Bryr du deg om barn/unge i nærmiljøet? Ønsker du å påvirke driften av dette tilbudet? Ta kontakt med klubben. Som sagt, uten deres hjelp har vi ikke noe tilbud til deres barn heller.

Hilsen Sunde IBK/styreNy hjemmeside!

Postet av Sunde Innebandyklubb den 29. Jun 2018


Etter lang tid uten en hjemmeside på web kan endelig SUNDE IBK presentere en splitter ny utgave av hjemmesiden: www.sundeibk.no

Hjemmesiden vil inneholde mange nyttige sider, som hvem som er i styre, kontaktpersoner til lagene, treningstider, nyheter, kalender for eventer, treninger, kamper etc. Det vil være Instagram, Facebook og mye mer (mulig det blir YouTube?). Alle lag vil også ha sin egen side her som de kan legge ut info og bilder etc.

Nye medlemmer kan gå inn her og melde seg inn selv i kubben via medlemskjema. Dere kan enkelt sende klubben en melding dersom du har noe du lurer på.

Hjemmesiden er et levende verktøy som vi håper dere vil ha stor nytte av og hjelpe til å representere mangfoldet vi har i klubben vår med både bredde og topp. Bruk flittig Instagram #sundeibk for å legge ut bilder, skriv små artikler, nyheter og presenter eventer for deres lag.

Siden er fremdeles under utvikling og utforming, men vi håper du blir fornøyd!

Hilsen Sunde IBKAvslutning for G14

Postet av Sunde Innebandyklubb den 29. Jun 2018

G14 var på en liten blåtur i dag. 

Gleden var stor da turen gikk til gokartbanen 🏎👍! Etter en lang sesong var det godt å avslutte med litt fart og moro 🤩

Det ble pizza etterpå. 

Nå tar de en vel fortjent pause og kommer tilbake med fulle lada batterier til høsten 😀. Er du født 2004/2005? Da kan du bli med gjengen neste sesong. De behøver deg på laget 👍👏🏻
Demoartikkel!

Postet av Sunde Innebandyklubb den 19. Feb 2018

Dette er en demoartikkel fra idrettenonline :)

Når en skriver artikler vil disse legge seg inn på forfatterens blogg og vil kunne publiseres til alle sider som har en artikkelwidget. Når du velger forfatter bør du være klar over at om du velger å publisere som deg selv, vil artikkelen lagres på din profil.