Er du den vi leter etter?

Postet av Sunde Innebandyklubb den 16. Sep 2020

Sunde IBK søker etter en ny engasjert, motivert og interessert person som kunne tenke seg å jobbe for klubben i vårt hjerte. Vi ønsker å ha personer som gjenspeiler hele klubben i styret, spesielt noen som kan representere de minste gruppene. Vi har varierte og kjekke oppgaver. Vi er opptatt av at det skal være gøy og sosialt. Du får være med å påvirke og styre klubben i retningen du brenner for. Vi har møter en gang i måneden. Kunne dette være noe for deg? Ta da kontakt med styreleder Mona Olsen Skoglund, eller et annet styremedlem for en helt uforpliktende prat :) 

Sammen gjør vi forskjell. Bli med på laget!

Hisen styret.


0 Kommentar

Pålagt registrering av oppmøte i hallen vår

Postet av Sunde Innebandyklubb den 7. Sep 2020

Klubben er pålagt å registrere alle som er i hallen til enhver tid. Det skal være lett å kontakte dere dersom det skulle oppstå en smittesituasjon. Vi har utarbeidet en egen QR-kode for dette formål. Scan koden og du kommer rett inn i et registreringsskjema. Enkelt og greit. Denne vil henge i hallen. Link til skjema finnes her


0 Kommentar

Kjekt å være i gang med trening!

Postet av Sunde Innebandyklubb den 3. Sep 2020

Da er vi godt i gang med trening for alle opp til og med 19 år. Damelaget har også startet med trening og alle lag ivaretar smittevernregler under trening. Vi har et tilbud som passer alle. Har du lyst til å prøve er det bare å komme innom hallen når din aktuelle gruppe trener. Husk god håndhygiene, sprite hender når du kommer inn og voksne skal holde 1 m avstand. Har du spørsmål eller lurer på noe kan du bare ta kontakt med en av oss i hallen så hjelper vi deg, eller sende oss en e-post eller ringe, kontaktinformasjon finner du her. Vi har utstyr. Bare å ta med innesko og vannflaske, helst fylle den med vann hjemme. Du kan også stikke innom for en uforpliktende prat. Vi håper vi ses! 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline