Halloween i Åpen hall 1. november

Postet av Sunde Innebandyklubb den 31. Okt 2019

Hei,

Da var vi kommet så langt på året at det er igjen på tide å ta frem kostymet og komme i hallen for en gøyal feiring. Dørene åpnes kl 19.00.

Vi ønsker også velkommen til 1.-4. klasse i følge med voksen.

Vi ses!

Informasjonsmøte for alle foresatte i Sunde IBK

Postet av Sunde Innebandyklubb den 17. Sep 2019

Klubben inviterer alle foresatte i klubben til et informasjonsmøte. Vi går gjennom litt av hvert.

Møte er i hallen mandag 23.09.19. kl 18.00. Håper å se mange kjekke foreldre.

Vel møtt, Vi ses!

Hilsen styret.

Åpen hall oppstart 6. sept. kl. 19.00

Postet av Sunde Innebandyklubb den 3. Sep 2019

Hei!

Da åpner vi opp igjen Åpen hall. Fredag 6. september kl 19.00 er dere velkommen i hallen for sport, aktivitet og moro eller bare slappe av med venner. Vi gleder oss til å se dere igjen.

Vil du vite mer om hva åpen hall er kan du lese her

Ønsker du å se alle datoer vi har åpent? Se her

Vi ses!

Oppstart for minirundebarn

Postet av Sunde Innebandyklubb den 29. Aug 2019

I dag starter vi opp med alle de minste partiene. Vi gleder oss til å se mange kjente barn, men og mange nye. Vi har køller å låne dersom du ikke har det, ta med innesko og vannflaske. Vi skal leke masse og ha det gøy.

Da ses vi i ettermiddag i hallen. Vel møtt!

For mer informasjon om partier og treningstider les her

For å se alle våre flotte trenere les her

Jente-turnering til inntekt for rosa sløyfe

Postet av Sunde Innebandyklubb den 19. Aug 2019

Sunde IBK inviterer alle jenter til turnering til inntekt for Rosa sløyfe-aksjonen. Sunde IBK ønsker å rette fokus på jenter, og samtidig støtte denne viktige saken.

Alle inntekter denne dagen går uavkortet til Kreftforeningen og deres forskning på brystkreft.

"Rosa sløyfe-aksjonen arrangeres av Kreftforeningen i oktober hvert år og har fokus på å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft samt å støtte brystkreftforskning."

(www.kreftforeningen.no

Siden aksjonen startet i Norge i 1999 har organisasjoner, bedrifter og privatpersoner gitt sin støtte i oktober måned til Rosa sløyfe-aksjonen. Dette ønsker også Sunde IBK å være støttespiller for.

Turneringen er for jenter i alle aldre og alle typer lag er velkommen til å delta. Klubblag, vennelag, micro, mini, lille og senior! Vi spiller på små baner uten keeper, og maks lengde på kampene er 2×12 min.

Denne dagen blir en skikkelig jentedag med fokus på innebandy, samspill, og ikke minst en fin måte å vise vår støtte til alle som har, eller kjenner noen som er berørt av brystkreft.

Hold av datoen 20.oktober og meld dere på!

Se på nettsidene til Sunde IBK og Sørvest bandy for mer fortløpende informasjon.

Påmeldingsavgift kr 500 pr. lag (+ avgift)

Påmelding gjøres via vår hjemmeside her innen 20.september 2019.

Spørsmål sendes til; silje.froland@randaberg.kommune.no

Velkommen til en rosa dag!

Hilsen Sunde IBK og Sørvest bandyregion