Oppstart av trening

Postet av Sunde Innebandyklubb den 16. Jan 2022


Hei alle flotte sundebokkar 💛🖤


Da er det på pressekonferansen 13.01 kommet nye retningslinjer for idretten. Ikke de største lettelsene for de som trener innendørs men god nok grunn til at vi tenker vi kan åpne opp for treninger igjen. 


*Retningslinjer for barn og unge under 20 år:


-Anbefalt gruppestørrelse innendørs omtrent 20 personer eller etter klasse/kohort (trenere/støtteapparat regnes ikke blant de 20)

-Aktivitet innendørs kan gjennomføres med kontakt der det er nødvendig


(De som trener sammen/delt bane eks. g11/g13, må da ha veggen nede og ikke blande gruppene.)


*Voksne over 20 år:


Innendørs er det anbefalt maks 20 personer og 1 meters avstand. Ved intensiv trening bør det tilrettelegges for 2 meters avstand


(Idrettsrådet anbefaler at vi forholder oss til 1 meters avstand da intensiv trening er et definisjons spørsmål)


*Det er viktig at ingen går ut i hallen før foregående gruppe et ute (alle må slutte 5-10 min før for å rydde og komme seg ut). 


*Store ansamlinger i hallen må unngås. Foreldre bes vente utenfor i den grad det lar seg gjøre. 1 meter avstand og munnbind om det ikke lar seg gjøre. 


• Norges bandyforbund ber oss begrense bruk av garderober så mye som mulig. Trengsel og tett kontakt mellom personer i garderober skal unngås.  

• Vi ber derfor om at spillerne stiller til trening ferdig skiftet. Da venter spillerne til forrige gruppe har gått ut av hallen før de går inn. 


Retningslinjene gjelder i første omgang i 14 dager, og kan endres på kort varsel. 


Velkommen til trening!🏑🥅 Blir fantastisk å se dere igjen- men husk også de vanlige smittevernsregler; ta ansvar og hold deg hjemme om du ikke er helt frisk!😷


Mvh styret💛🖤Medlemskontingent 2022

Postet av Sunde Innebandyklubb den 14. Jan 2022

Vi sender i disse dager ut medlemskontingent til alle registrert i våre register. Denne er gyldig fra 1. januar til 31. desember 2022. Minner også om at denne må være betalt senest en måned før årsmøtet som avholdes 24. mars. Her er fakturatekst:


Her kommer medlemskontingent for 2022. Den pålyder kr 200 og gjelder fra 1. januar til 31. desember. 

Alle medlemmer får frem til sommer 2022 (ut sesongen 21/22) gratis treningsavgift som tilsvarer mellom kr 600-1000.


For nye medlemmer som spiller i aldersbesemt serie vil det også påløpe en lisensavgift som starter på kr 25. Denne lisensen blir fakturert fra NBF og er en pålagt forsikring. Lisens er gjeldende fra betaling og frem til og med 1.10. for inneværedne sesong. Dvs, løste du inn lisens høsten 2021 gjelder den frem til denne dato. Lisens for sesongen 2022/2023 sendes ut høst 2022 (obs, ny lisens må løses inn før kampspill)


Ulike grupper, priser kan endres:

Spillere født 2010 eller senere (deltar i aldersbestemt seriespill)     kr 25

Spillere født 2009                                                                            kr 370/490

Spillere født 2002-2008                                                                  kr 640/960

3. div kvinner, Venneliga (Turneringslisens)                                   kr 495

2. div kvinner, 4. div menn                                                           kr 675/980

2. div menn, 3. div menn                                                           kr 950/1320


Fakturaen(e) betales direkte i "Min Idrett" eller i nettbank. HUSK DA KID NUMMER (også som e-faktura)

Vi yter økonomisk hjelp til alle som har behov for det, nøl ikke med å ta kontakt.


Hilsen Sunde Innebandyklubb

Ikke lenger medlem? Send oss en e-post: mona.idrett@gmail.com
Åpen hall avlyst inntil videre!

Postet av Sunde Innebandyklubb den 1. Des 2021
Åpen hall avlyst inntil videre!😷

På bakgrunn av det lokale påbudet om munnbind til de over 12 år (kollektivtransport, butikker, kjøpesenter) har vi tatt en beslutning om å avvente åpen hall inntil videre. Det blir vanskelig for ungdommen vår å holde avstand og vanskelig å forebygge smittespredning. Vi i Sunde IBK tar smittevern på alvor og bidrar der vi kan til å holde smittetrykket nede. Vi vurderer dette fortløpende og kommer sterkt tilbake💛🖤
Gratis treningsavgift for alle våre medlemmer ut sesongen 2021/2022

Postet av Sunde Innebandyklubb den 6. Okt 2021

Endelig har idretten åpnet opp for fullt, og vi er i gang med både barne og ungdom/voksen aktivitet. Dette ønsker vi i Sunde IBK å markere ved å gi noe tilbake til alle dere som har holdt ut gjennom denne vanskelige covid tiden. Vi ønsker at alle som har lyst skal få trene, barn som voksne.

Vår klubb har merket ringvirkninger av covid nedstenging nokså hardt. Vi har dessverre mistet en del av våre faste medlemmer i denne perioden. Det er ikke så lett å motivere seg når det i lang tid ikke har vært gjennomført de faste aktiviteter vi jobber mot, som det å spille kamper blant annet. Det har vi full forståelse for. Det er lett å glemme hvor kjekt det er å drive med idrett, hvor sosialt og hvor bra det er å høre til et fellesskap.

Vi i Sunde IBK har troen på at ved igjen å fokusere på det å ha det gøy og sosialt på trening, fokusere på å bygge lagfølelse og skape tilhørighet er med på å øke motivasjonen til at flere vil finne veien tilbake til idretten, samt at mange nye ønsker å hive seg på. Vi har satt av en god sum av klubbkassen til sosiale formål til alle lag denne sesongen. Vi vil ha ekstra fokus på at alle skal med.

Det er med glede vi kan informere at styret i klubben har vedtatt at samtlige medlemmer, gamle som nye, skal få slippe å betale treningsavgift ut hele sesongen 2021/2022. Vi har lavterskel for å bli med, det vil si at har du aldri tatt i en innebandykølle er ikke det noen hindring for å bli med. Vi har god plass til alle som ønsker å være med, enten du går i barnehagen eller er godt voksen, vi har et treningstilbud til alle.

Vi har også anledning å dekke alle utgifter ved behov, som medlemskontingent, lisens, kostnad ved kjøp av utstyr som alt fra sko, tøy, kølle, briller, drikkeflaske mm. Å være medlem hos oss koster kun kr 200 (følger kalenderår).

Sunde IBK vil med dette ønske alle velkommen #tilbaketilidretten

Håper vi ses!

Hilsen klubben.

www.sundeibk.no